SAMAR'T

FABRICAMOS TODOS LOS SISTEMAS DE PLACAS DE MATRÍCULA Y SUS CÓDIGOS DE SEGURIDAD

Logo Samart Blanco
Grupo Samar't aumenta las ventas

L’empresa Samar’t, de Vilafant, l’única empresa de Catalunya que es dedica a fabricar plaques de matrícules, ha augmentat un 17% les vendes durant el 2012, “gràcies a les exportacions, que representen el 58% del negoci”. A l’Estat espanyol, malgrat el descens del nombre de matriculacions de vehicles nous, l’empresa també ha augmentat un 1% les vendes. En total, segons va explicar ahir David Mallén, director de màrqueting de Samar’t, l’empresa va produir 9,3 milions de plaques el 2012, 800.000 unitats més que l’any anterior.

Dels 9,3 milions de matrícules produïdes, el 42% (3,9 milions d’unitats) es van vendre a l’Estat i la resta, prop de 5,4 milions, a la resta del món. “Des de Figueres fabriquem matrícules per a 15.000 clients repartits en 50 països d’Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica”, comenta.

Coincidint amb el seu 70è aniversari, Samar’t fabricarà aquest 2013 la seva placa de matrícula número 200 milions. L’empresa, que disposa de 125 treballadors, aposta ara per les matrícules de disseny –plaques en diverses formes– en què es poden incloure filigranes i dibuixos.

elpuntavui.cat

WhatsApp para pedidos