SAMAR'T

FABRICAMOS TODOS LOS SISTEMAS DE PLACAS DE MATRÍCULA Y SUS CÓDIGOS DE SEGURIDAD

Logo Samart Blanco

Rebobinart és una associació que lluita per la democratització de l’art urbà a Barcelona. Donem a conèixer la realitat política, artística i cultural del fenomen en primera persona. Un dels nostres objectius és resignificar l’art urbà com a eina comunicativa.

Entre les nostres activitats podem enumerar la participació activa en festivitats oficials, tallers participatius on l’objectiu és donar a conèixer la realitat del món de l’art urbà, entre d’altres, incidir en l’imaginari social per a ubicar l’art urbà com a mitjà de comunicació social, útil per a molts agents de la ciutat.

Samar’t és una empresa que ha contractat el nostre servei de Muralisme per encàrrec. Ubicada en una població de Girona un part de la nau de 25.000 metres quadrats ha estat el llenç del nostre equip d’artistes professionals.

L’encàrrec ha estat la decoració d’un mur de 250 metres quadrats amb l’objectiu de donar visibilitat a l’empresa mitjançant l’art urbà. Samar’t és una empresa autònoma, amb un llarg recorregut dins del panorama industrial en l’àmbit nacional i actualment en l’àmbit mundial.

Per a quin motiu utilitzar l’art urbà per a publicitar i decorar la seva empresa?

El muralisme és un art que ha passat per diferents estadis dintre del panorama social, des dels seus inicis a la dècada dels 70 als carrers de New York fins al dia d’avui.  El món del grafiti ha estat sempre cobert de misteri, definit dins les cultures submergides, en certa manera identificat com una contracultura.

Avui dia ens trobem en una era on la tecnologia facilita i connecta. És el mitjà per excel·lència i amb motiu del seu ús exclusiu i massiu ens trobem amb la necessitat de buscar nous mitjans de comunicació, més propers a la ciutadania, buscant idees i gestions innovadores que marquin la diferència.

Però en aquest punt és on l’art urbà i el món del muralisme agafen notorietat.

El muralisme és un canal de comunicació visual, amb un impacte social significatiu per tenir els seus orígens en la societat i òbviament per ser la ciutadania qui els produeix, per tant, la percepció del muralisme no està contaminada per interessos econòmics, polítics o socials, el que li dona una connotació 100% social i propera.

El muralisme acompleix característiques i funcionalitats pertanyents a l’art com l’emoció estètica, essent un vehicle comunicatiu d’emocions i realitats i tenint una funció persuasiva, tractant de convèncer, involucrant a l’espectador.

En aquest cas Samar’t ha aprofitat les característiques que ofereix el muralisme per a poder donar visibilitat i publicitat als seus productes d’empresa.

En conclusió, podem inferir que s’està obrint un nou ús, un nou vessant del muralisme essent aquest un mitjà de comunicació publicitari on mitjançant traçades pertanyents a la ciutadania es pot aconseguir transmetre un missatge valuós, personalitzat i amb un alt nivell de difusió a un preu molt més baix que la publicitat tradicional.

rebobinart.com

WhatsApp para pedidos